Prethodni članak
Sljedeći članak

NK 'Zagorec' Krapina dobio novog predsjednika


U Krapini je u nazočnosti Ivice Hršaka, zamjenik gradonačelnika Krapine, i Saše Kundiha, predsjednik Krapinskog sportskog saveza, održana izvanredna izborna skupština NK Zagorec Krapina na kojoj je izabrano novo čelništvo kluba.

Članovi Skupštine jednoglasno su za predsjednika kluba izabrali Tomislava Pernjeka koji je nakon toga predložio i 10 članova Izvršnog odbora. Novi članovi Izvršnog odbora su: Ivan Bajcer, Josip Grilec, Mirko Hrestak, Miljenko Merkaš, Damir Novina, Bojan Podgajski, Dražen Šimunić, Žarko Tušek, Janko Zubić i Robert Jurman.

Izabran je i Nadzorni odbor kojeg čine: Milan Kralj, predsjednik te članovi Darko Sekušak i Branko Kučko te je odvjetnik Ivan Zubić imenovan likvidatorom kluba.

U mirnoj atmosferi i jednoglasnim odlukama na kraju se članovima Skupštine obratio novi čelnik kluba Tomislav Pernjek koji je naglasio da se zahvaljuje članovima Skupštine kluba na ukazanom povjerenju, zahvaljuje bivšem predsjedniku Miljenku Merkaš, uz želju da svi zajedno porade na promjeni negativne percepcije koja je trenutno oko kluba, a što je moguće jedino uz aktivnije uključivanje što više ljudi u rad kluba i njegovu što bolju organizaciju.

Također je napomenuo da mu je želja što bolja suradnja sa svim nogometnim institucijama, kao i nogometnim klubovima iz Županije, te predložio odigravanje što više prijateljskih utakmica sa istima.

Istovremeno je izvijestio o trenutnim aktivnostima koje se provode u klubu, od uređenja svlačionica do ekipiranja seniorske momčadi i škole nogometa. Uz angažiranje novog glavnog i pomoćnog trenera seniorske momčadi i dovođenja novih igrača, cilj je ostanak seniora u 2. SuperSport NL, te osvajanje Kupa NS KZŽ, a kod mladeži ostanak pionira i mlađih pionira u 1.NL Središte Zagreb, te povratak juniora i kadeta u 1.NL Središte Zagreb.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook