Prethodni članak
Sljedeći članak

NK Mladost Zabok organizira memorijalni malonogometni turnir "Rudolf Mraz" za veterane

Ovo je deseto, jubilarno izdanje tunira


Nogometni klub Mladost iz Zaboka i ove će godine organizirati memorijalni malonogometni turnir za veterane koji nosi ime "Rudolf Mraz". Ovo je deseto, jubilarno izdanje tunira, koji nosi ime velikog sportskog djelatnika, a prije svega velikog čovjeka, Rudolfa Mraza, koji nas je zauvijek i prerano napustio 3.11. 2009. godine u 52. godini života. Godine prolaze, a sjećanje na dragog nam Rudeka ne blijedi.

Memorijal Rudolfa Mraza održati će se od 3.1. - 12.1. 2020. godine, u sportskoj dvorani osnovne škole K. Š. Gjalski u Zaboku. Kotizacija za turnir iznosi 400,00 kuna, a prijave se primaju do 1. siječnja do 17 sati, kada će se u prostorijama kluba obaviti izvlačenje parova. Prijave klubovi mogu slati na mail: [email protected] , a dodatne informacije mogu dobiti na brojeve mobitela 098/725-253 (Mario Bajs) ili 099/1949-690 (Božidar Mokrovčak). Uplata kotizacije može se izvršiti na žiro račun kluba: IBAN: HR9323600001101375884 - NK MLADOST s naznakom "Kotizacija", a uplata se može izvršiti i gotovinom na dan izvlačenja parova.

Podsjetimo, prošle godine pobjedu je odnijela momčad Baška boys koja je iznimno zanimljivom finlau pobijedila rezultatom 5:4 momčad ŠU Gornja Šemnica. Treće mjesto pripalo je momčadi Pri Vujči koja je u ogledu za "broncu" slavila rezultatom 5:2 protiv momčadi CB Bull. Najboljim igračem proglašen je Darko Kunštek (ŠU Gornja Šemnica), s 10 golova najbolji strijelac turnira bio je Goran Družinec (CB Bull), dok je najboljim vratarem proglašen Davor Piljek iz pobjedničke momčadi. Važno je napomenuti da pravo nastupa na ovom turniru imaju svi igrači malog nogometa koji su navršili 33 godine, bez obzira jesi li registrirani u nekom klubu ili nisu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook