Prethodni članak
Sljedeći članak

NIKAD VIĐENO: NK Stubica dobila pismo isprike gostujućeg igrača: 'Iskreno se kajem'


Na adresu NK Stubica stiglo je nesvakidašnje pismo isprike NK Sesvetski Kraljevec u kojima se igrač ovog kluba, Antun Vavra, ispričava za neprimjereno ponašanje koje se dogodilo na utakmici ovog kluba u nedjelju 19. ožujka. Ovaj mladi nogometaš izgubio je živce u 60. minuti i opsovao igrača Stubice Juricu Benka, za što je dobio crveni karton.


-Poštovani, Ovim putem Vam se u svoje ime i u ime kluba ispričavam za svoje neprimjereno ponašanje prema klubu NK Stubica i prema Vašem igraču koje se dogodilo u nedjelju 19.3.2023. za vrijeme odigravanje utakmice 18. kola 4. NL Središte Zagreb između klubova NK Stubica - NK Sesvetski Kraljevec. Nažalost, nema opravdanja za svoj postupak i takvo ponašanje, jednostavno se desilo žaru utakmice i da mogu vratiti vrijeme ne bih tako postupio. Pogriješio sam i iskreno se kajem. Još jednom Vas molim da uvažite ovo pismo isprike jer jednostavno nije bilo namjerno i iskreno mi je žao - stoji u pismu isprike kojeg je na klupskom memorandum napisao i potpisao Antun Vavra.


Svako od nas može pogriješiti, izreći nešto ružno u afektu, ali vrlo je važno to na pravi način procesuirati, ispričati i učiniti sve da se to ne ponovi. Ovaj mladi nogometaš napravio je čin vrijedan svake pažnje kojim je ispravio ružnu gestu s utakmice za koju će snositi sankcije, ali važnije od svega je da je izvukao pouku i vjerujemo da mu se tako nešto više neće dogoditi. Dugo pratimo sport, ali na ovakav potez još nismo naišli.


-U sportu se često dogode stvari koje iz nas izvuku ono najgore i nekad možda radi svoje reakcije povrijedimo nekog drugog ili reagiramo totalno neprimjereno u tom trenutku. No poslije uvijek treba ostati velik i pronaći snage za ispriku. Čestitke igraču NK Sesvetski Kraljevec Antunu Vavra na isprici koju nam je uputio nakon dobivenog crvenog kartona - komentirali su iz NK Stubica.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook