Prethodni članak
Sljedeći članak

Nestao je Luka (20), policija moli sve koji nešto znaju da odmah jave!

  • policija šuma

    Foto: Ilustracija/Arhiva Pixsell


Mladić (20) nestao je još 18. svibnja i policija moli sve koji znaju bilo kakvu informaciju o njemu neka jave najbližoj policijskoj postaji.

Luka Špoljarić samovoljno se, navodi se na stranici nestali.hr udaljio s prebivališta u Kloštru Podravskom. Visok je 170 centimetara, slabije građe i ima dvije tetovaže, ružu na lijevoj i križ na desnoj ruci. Ima crnu kosu (fotografija ne odogovara trenutnom izgledu), plave oči. U trenutku kad je nestao nosio je crnu majicu kratkih rukava, crnu trenirku i sive tenisice.

– U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192 – navode u ploliciji i dodaju:

– Informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]

Dodajmo i kako u posljednjih nekoliko godina na stranici nestal.hr možemo vidjeti kako je nestalo nekoliko mlađih osoba. Dragaon Oršoš (32) nestao je iz Đurđevca 22. kolovoza 2023. godine, Davor Oršoš (18) također iz Đurđevca u lipnju prošle godine, Esmeralda Balog (17) iz Imbriovca u siječnju 2023. godine, Krešo Oršić (20) iz Vlaislava u prosincu 2022. godine, Anita Horvat (24) u travnju prošle godine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook