Prethodni članak
Sljedeći članak

Nastavak prijateljske suradnje OŠ Matije Gupca Gornja Stubica i istoimene škole iz Vojvodine

Osnovna škola „Matija Gubec“ iz Tavankuta u Vojvodini, prijateljska škola gornjostubičke škole, proslavila je u petak, 7. veljače Dan škole


Osnovna škola „Matija Gubec“ iz Tavankuta u Vojvodini, prijateljska škola gornjostubičke škole, proslavila je u petak, 7. veljače Dan škole. Proslavi Dana škole uz mnogobrojne goste iz drugih država, učenike i zaposlenike škole prisustvovali su i gornjostubički načelnik Jasmin Krizmanić i ravnateljica škole OŠ Matije Gupca Gornja Stubica Sanja Knezić koji su svojim prisustvom iskazali prijateljstvo, podršku te produbili međusobnu suradnju ovih dviju škola.

Općinski načelnik i ravnateljica predali su ravnateljici škole iz Tavankuta i prigodne poklone. Svečanu proslavu, koja se održala u Domu kulture Tavankut, otvorila je ravnateljica tavankutske škole gđa. Stanislava Stantić Prćić prigodnim govorom te je pozdravila okupljene goste i zahvalila svima na dolasku. Ovaj je događaj uveličan nastupom Klape „Levanda“ iz Samobora, ženskoga zbora HKD-a Napredak te školskoga zbora OŠ "Matija Gubec“.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook