Prethodni članak
Sljedeći članak

NASTAVAK POPUŠTANJA MJERA: Danas na snagu stupaju još 2 odluke

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović je najavio dvije odluke koje će stupiti na snagu danas


Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović je najavio dvije odluke koje će stupiti na snagu danas. "Od danas se uvodi zabrana napuštanja mjesta prebivališta i borvka na Braču u trajanju 14 dana. Druga odluka - hrvatskim državljanima se omogućuje ulazak i odlazak u inozemstvo uz pridržavanje uputa", kazao je Božinović, prenosi Index.

"Ulazimo u treću fazu i sutra ćemo objaviti sve odluke koje se toga tiče. Provest ćemo sve što je vlada zaključila na sjednici, a odvijaju se intenzivni razgovori s dionicima koji nisu bili predviđeni u toj odluci", dodao je Božinović. "Razgovaramo s Ministarstvom kulture, izradili smo preporuke za sektor kulture i umjetnosti, a vezani su za održavanje kultrunih manifestacija", rekao je Božinović - prenosi Index

Dodao je da će upute biti propisani za koncerte, ali i za snimanje filmova i glazbenog sadržaja. "Probe će moći startati od ponedjeljka, a kina, kazališta i koncerti vjerojatno od 18.svibnja. U ponedjeljak će moći raditi i kladionice", kazao je Božinović.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook