Prethodni članak
Sljedeći članak

Naš poznati umjetnik izrađivat će zaštićene art suvenire s likom Rudolfa Perešina


Prošlog je petka održana redovita, ali i izborna skupština Društva 'Rudolf Perešin' iz Gornje Stubice.

Predsjednik društva vlč. Dubravko Škrlin Hren podnio je financijsko izvješće za 2023. godinu, koje je jednoglasno prihvaćeno.

Budući da je dosadašnjem vodstvu istekao četverogodišnji mandat, pristupilo se izborima. Nakon provedenih izbora, predsjednica Kandidacijskog odbora Kristina Rafaj objavila je rezultate: Za predsjednika je ponovno izabran: vlč. Dubravko Škrlin Hren, za dopredsjednicu: Marija Labaš i za tajnika: vlč. Josip Čulig.

Na Skupštini je potom bilo riječi o sklopljenom ugovoru sa Stjepanom Đukićem – Pištom, koji će izrađivati zaštićene art suvenire povezane sa likom i djelom Rudolfa Perešina.

Prihvaćen je i plan rada za 2024. godinu. Tijekom ove godine nastavit će se sa redovitim radom Društva te će se pripremati art suveniri koji će se ponuditi posjetiteljima ovogodišnjih Susreta za Rudija, koji će se održati 15. 9. 2024. godine.

Na Skupštini su svi nazočni članovi u konstruktivnoj i plodonosnoj raspravi razmatrali i donosili odluke za rad Društva.

Skupštini je prisustvovao i načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić koji je pozdravio sve nazočne, čestitao novome vodstvu te najavio i nadalje potporu Općine radu Društva „Rudolf Perešin“.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook