Prethodni članak
Sljedeći članak

Naš najtraženiji svadbeni bend ‘Grupa Profeel’ napravio spektakl u srcu Zagorja te potvrdio status najpopularnijeg zagorskog benda


Svadbeni bend ‘Grupa Profeel’ svojim angažmanom promaknuo se u najtraženiji sastav za vrhunske fešte, a kako to ne bi bile samo puste riječi, iz vikenda u vikend se trude to i opravdati.

Ovog puta su, možemo slobodno reći, nadmašili sami sebe, ali i gotovo sve ostale, te su u samom srcu Zagorja, u krapinskom 'Iliru', pripremili mega spektakl povodom Međunarodnog dana žena.

Prepoznala je to i publika koja je napunila popularni krapinski klub rezerviravši baš sve stolove, i to tjedan dana unaprijed. Po procjeni voditelja kluba na eventu se sakupilo više od 500 ljudi. Valja spomenuti tu i još jedan rekord jer ni jednom bendu dosad nije pošlo za rukom što jest ‘Grupi Profeel’ - napuniti 'Ilir' i to tri puta zaredom.

Dio Profeelovog glazbenog mozaika za Dan žena bio je, u ulozi specijalnog gosta, zagorski 'Superstar' Dino Miklaužić s kojim su tada premijerno izveli duet ‘Dođi’ kao poklon damama za njihov dan.


https://www.youtube.com/watch?v=IpT7w99psSw

Kao i svi koncerti dosad, i spomenuti spektakl u 'Iliru' bio je isplaniran do posljednjeg detalja u režiji ekipe iz 'Profeela' koja se pobrinula Dan žena pretvoriti u nešto stvarno posebno. Takva produkcija ih apsolutno svrstava u sam vrh hrvatskog show biznisa jer se ne može svatko podičiti tematski uređenim lokalom, detaljno uređenim stolovima, Robofeelom, posebnim gostima, Profeel hostesama, RoboFeel pivom, plesačima te nagradama za sve posjetitelje.

 

 

 

 

 

A kako je to sve skupa izgledalo možete provjeriti u fotogaleriji i video zapisu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook