Prethodni članak
Sljedeći članak

NAPUHAO 1, 87 PROMILA: 71-godišnjak u Zaboku vozio s nepripadajućim tablicama

Tijekom jučerašnjeg dana Policijska uprava krapinsko-zagorska evidentirala je jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo krivotvorenja isprave


Tijekom jučerašnjeg dana Policijska uprava krapinsko-zagorska evidentirala je jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Jučer, 15. rujna, oko 19.15 sati, u Zaboku je od strane policije kontrolirano vozilo na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske pločice. Također je daljnjim provjerama utvrđeno kako vozilo nije registrirano te da vozilom upravlja 71-godišnji vozač pod utjecajem alkohola i to sa 1,87 g/kg alkohola u organizmu, zbog čega je zadržan u prostorijama policije. Protiv 71-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela iz. čl. 278. st.1. Kaznenog zakona, a optužni prijedlog podnijet će se zbog počinjenih prekršaja iz čl. 199. i čl. 238. Zakona o sigurnosti prometa na cestama i čl.4. Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.

U noći, 14. na15. rujna, nepoznati počinitelj je sa prijenosnog semafora za regulaciju prometa, na gradilištu u Ciglenici Zagorskoj, otuđio akumulator, čime je poduzeću iz Zagreba počinjena šteta od više stotina kuna.



Još članaka iz "Vijesti"

Facebook