Prethodni članak
Sljedeći članak

Najpoznatiji glumački festival ove godine donosi čak 10 predstava u Krapini i po Zagorju!


Odmah po Uskrsu, 5. travnja, započinje još jedno izdanje Glumačkog festivala u Krapini. Donijet će čak deset vrhunskih kazališnih predstava u Krapini i brojnim mjestima po Zagorju, a trajat će sve do 21. travnja.

Festival otvara predstava 'Krava na granici' Kazališta Komedija', u petak, 5. travnja u Festivalskoj dvorani u Krapini s početkom u 20 sati.

Već u subotu, 6. travnja u Krapini igra predstava 'Kraljevo' Kazališta Gavella, također s početkom u 20 sati, za obje predstave bit će to premijere.

U subotu, 13. travnja, igrat će s početkom u 20 sati predstava 'Pljuska' Kazališta Kerempuh, a 20. travnja predstava 'Ko je tu lud?' Kazališta Luda kuća.

Osim ove četiri predstave u Krapini, GFUK je i ove godine pripremio brojne predstave po Zagorju. Tako će predstava 'Sretni ljudi' Lectrium teatra igrati 7. travnja u Mariji Gorici, 8. travnja u Svetom Križu Začretju, 11. travnja u Krapinskim Toplicama te 14. travnja u Brdovcu.

Predstava 'Žene na rubu' Scene Gorica igrat će 11. travnja u Mihovljanu, 12. travnja u Tuhlju, 17. travnja u Stubičkim Toplicama, 19. travnja u Zlatar Bistrici te 21. travnja u Pregradi.

Predstava 'Otvoreni brak' Gala teatra igrat će 7. travnja u Svetom Iliji, 12. travnja u Donjoj Višnjici, 14. travnja u Konjščini te 19. travnja u Vidovcu.

Kazalište Moruzgva s predstavom 'Ništa im neće biti' gostuje 11. travnja u Klanjcu, 12. travnja u Mariji Bistrici te 17. travnja u Novom Marofu.

Predstava 'Kaj je ljubav' ZGK Komedija i KU GFUK igrat će 14. travnja u Donjoj Bistri i 19. travnja u Loboru, dok će publika predstavu 'Direkt u glavu' B GLAD produkcije moći pogledati 17. travnja u Oroslavju te 18. travnja u Kraljevcu na Sutli.

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook