Prethodni članak
Sljedeći članak

Najbolji shopping i zabava u Westgateu

Ako tražiš mjesto gdje se s cijelom obitelji možeš skloniti od sve hladnijeg vremena, a istovremeno pronaći što god poželiš i trebaš, Westgate Shopping City idealan je za tebe

Ako tražiš mjesto gdje se s cijelom obitelji možeš skloniti od sve hladnijeg vremena, a istovremeno pronaći što god poželiš i trebaš, Westgate Shopping City idealan je za tebe. Za Westgate kažu da je omiljeni centar shoppinga i zabave za cijelu obitelj, a da je tomu zaista tako, vidi se na prvi pogled obilaskom centra.

Preuređena, proširena, najveća Family Park dječja igraonica na preko 5 000 kvadrata na prvom katu idealno je mjesto za sve mališane, a unutar nje se nalazi i restoran u kojem uživati mogu i mali i veliki. Najveća Rock'n'bowl kuglana na prvom katu pruža odličnu zabavu i super gastro ponudu, a na dva kata pruža se Muzej automobila Ferdinand Budicki. Najbolja ponuda za djecu u Baby Centru i brojnim trgovinama na preko 20 000 kvadrata, 10 novootvorenih trgovina, veliki izbor modnih trgovina na preko čak 50 000 kvadrata, a tu je i ogroman izbor svega za uređenje doma na preko 25 000 kvadrata uz trgovine poput Prime, ili jedinstvenog Möbel Landa u prizemlju kod ulaza 3. daju najveću ponudu za shopping u kojem svatko može pronaći nešto za sebe. Osim Shoppinga i zabave, gastro ponuda u Westgate Shopping Cityju u zadnjih godinu dana ojačana je na preko 15 000 kvadrata, a uskoro se očekuju i noviteti. Do Westgatea voze besplatni autobusi, stoga ako još nisi, skupi obitelj i zaputi se do Westgatea!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook