Prethodni članak
Sljedeći članak

Nagrada 'Simply the best' Krapinsko – zagorskoj županiji i Lojzekovoj hiži


U općini Gradac u Splitsko – dalmatinskoj županiji održana je danas dodjela nagrada Simply the best, koju dodjeljuje Udruga hrvatskih putničkih agencija i časopis Way to Croatia.

Čak dvije nagrade otišle su u našu županiju. Krapinsko – zagorskoj županiji nagrada je uručena za kvalitetu i razvoj cjelogodišnje turističke ponude temeljene na tradiciji života, kulture i običaja, čime je Zagorje danas pozicionirano kao atraktivna, sadržajna i najrazvijenija hrvatska kontinentalna destinacija.

Nagradu je dobila i Klet Lojzekova hiža iz Gusakovca u Gornjoj Stubici, i to za izvrsnost i kvalitetu usluge u sadržajnom pristupu ponudi tradicijskih jela korištenjem namirnica iz vlastitog uzgoja čime je dan poseban doprinos turističkoj i gastronomskoj ponudi Zagorja.

Nagrade su preuzeli voditeljica ureda Turističke zajednice Krapinsko – zagorske županije Sanja Škrinjar i tajnica Poslovnog kluba – Skup za Zagorje Ksenija Tomić te vlasnik Lojzekove hiže Darko Grden, uz načelnika Gornje Stubice Jasmina Krizmanića te direktoricu TZP Gupčev kraj Korneliu Vnučec i stručnu suradnicu Marinu Breber.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook