Prethodni članak
Sljedeći članak

Načelnik Ban pozvao vijećnike za pomoć u pronalasku investitora za restoran na Jezerima

'Općina Bedekovčina je postala vlasnik cijelog kompleksa restorana, nameće se problematika pronalaska investitora koji je trenutno u mogućnosti te koji iskazuje interes za stavljanje u funkciju navedenog restorana', istaknuo je načelnik Ban


Na dnevnom se redu posljednje sjednice Općinskog vijeća Bedekovčine našla i točka o prijedlozima plana upravljanja kompleksom restorana 'Jezera' u okviru revitalizacije Bedekovčanskih jezera. Naime, početkom 2020. godine Općina je nakon dugogodišnjeg rješavanja pravno - imovinskih odnosa konačno postala vlasnik cijelog kompleksa restorana.

 

'Za Bedekovčanska jezera postoji zajednička vizija razvoja sportsko - rekreativnog centra s turističkim sadržajima, a u realizaciji turističkog potencijala krije se razvoj gospodarstva, zapošljavanje, razvoj OPG-ova, ugostiteljske djelatnosti odnosno poboljšanje kvalitete življenja, što je pak uvjet za pozitivnu demografsku budućnost', rekao je načelnik Općine Darko Ban. Nažalost, početkom ove godine zadesila nas je epidemija COVID-19 virusom koja je ostavila velike posljedice na gospodarstvo, osobito na turističku i ugostiteljsku djelatnost. 'S obzirom na navedeno, nameće se problematika pronalaska investitora koji je trenutno u mogućnosti te koji iskazuje interes za stavljanje u funkciju navedenog restorana', istaknuo je načelnik Ban te pozvao vijećnike na davanje prijedloga i daljnjim koracima te idejama vezanim za upravljanje restoranom, a sve u cilju turističkog i gospodarskog razvoja Općine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook