Prethodni članak
Sljedeći članak

Načelnicu Općine dočekalo iznenađenje: 'Ovo je do sad najotvorenija poruka'


Načelnicu Općine Vela Luka Katarina Gugić (34) jutros je dočekalo iznenađenje na njenom automobilu, čije je vjetrobransko staklo oštećeno najvjerojatnije bacanjem kamena ili nekog sličnog, tvrdog predmeta.

Mlada se SDP-ovka o tom događaju oglasila na svom Facebook profilu, a njezinu objavu prenosimo u cjelosti:

"Obnašati dužnost načelnice Općine Vela Luka znači donositi odluke u korist javnog dobra, ali to se uvijek ne dopada svima. Mogu se samo nadati da to nije razlog zbog kojeg bi mi netko oštetio auto.

Ovo nije bila jedina "poruka" dosad, ali je zasad najotvorenija. Nažalost, ovo nije prvi put da se na ovaj način oštećuje moja imovina. Ono što posebno želim naglasiti jest ako mi se na ovaj način želi poslati poruka s obzirom na način na koji obavljam svoju dužnost, kako počinitelj u svojoj namjeri nije uspio.

Počinitelja, tko god to bio, pozivam da se ne skriva i da ne prijeti iz sjene. Ovakvi pokušaji zastrašivanja ne mogu me pokolebati da i u narednom periodu radim i djelujem na dobrobit naše Općine sa punim angažmanom i motivacijom, kao što je to bilo i do sada i niti će me zaustaviti u namjeri da svoju dužnost obnašam odgovorno i pošteno", napisala je na Facebooku.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook