Prethodni članak
Sljedeći članak

Na Novu godinu aktivirao ručnu bombu! Eksplozija ozlijedila mladića


fotografija je ilustracija i nije povezana sa događajem iz teksta

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok je 22-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku, objavila je policijska uprava koprivničko – križevačka.

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 22 i 26-godišnjakom s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Sumnja se da je osumnjičeni 22-godišnjak, 1. siječnja 2023. godine tijekom noći u Kunovec Bregu u blizini vikend objekta aktivirao ručnu bombu, čiji je dio uslijed eksplozije lakše ozlijedio 27-godišnjaka. 

Također, sumnja se da je osumnjičeni 26-godišnjak nedozvoljeno posjedovao navedenu ručnu bombu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok je 22-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku.  

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook