Prethodni članak
Sljedeći članak

NA NAJJAČE: Fitness trener Stjepan Ursa impresioniran Sreletovom snagom i izdržljivošću

‘Ti, brate, nisi normalan čovjek’, rekao je na treningu u Zaboku, gdje ga je ugostio Srećko Martinić Srele


Srećko Martinić Srele, predsjednik, trener i natjecatelj najuspješnijeg bench press kluba u Hrvatskoj - Srele brutal teama iz Oroslavja, ugostio je u četvrtak u Zaboku Stjepana Ursu, najvećeg promotora bodybuildinga i fitnessa u Hrvatskoj, ujedno i fitness trenera.

Srećko Martinić Srele trenutni je trostruki rekorder u bench pressu 40 + godina, s podignutih 202,5, 200 i 198 kg u tri različite težinske kategorije nakon Cro Copa, Petra Klančira, Sandija Imeraovića, Luke Udiljaka. U trenutnoj bazi kluba u Zaboku bio je domaćin Ursi, koji se, kako kaže Srele, rado odazvao na trening i druženje s fanovima u teretani City fitness Zabok i City caffeu. 

 

Ursa, visok 196 cm i težak 130 kg, bio je impresioniran Sreletovom izdržljivošću I snagom. – Prekinuo je trening pola sata ranije uz riječi: ‘Ti, brate, nisi normalan čovjek’, što je nasmijalo sve prisutne – kaže Srele te dodaje da Ursa priprema mnoge profesionalne bodybuilder, pa tako i Zagorca Nikolu Poljaneca koji je prošle godine bio 6. u Dubaiu, a uz Ursu gaji velike ambicije. - Ekipa iz tima Ursa snimala je video koji će biti uskoro na youtube kanalu pa možete gledati brutalan trening, a dizalo se i 210 u benchu, na najjače – kaže Srele.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook