Prethodni članak
Sljedeći članak

Muškarac u Petrinji za vrijeme radova pao s krova i preminuo


U Petrinji je danas, nešto iza 10 sati, za vrijeme radova s krova pao muškarac koji je od zadobivenih ozljeda preminuo, javila je PU Sisačko-moslavačka. Podsjetimo, dvojica su vatrogasaca danas ozlijeđena na terenu gdje rade u teškim uvjetima - tako je dosad ozlijeđeno ukupno šest vatrogasaca, prenosi Index.hr.

Radi se o muškarcu iz Vrbovca (1963. godište) koji je došao pomoći u sanaciji Petrinje. Policija je Indexu potvrdila kako je volonter pao s krova. Svjedoci su pokušali reanimaciju, ali je bila neuspješna.

Vatrogasci su radili noćas, a nastavljaju i danas raditi na uklanjanju oštećenih dimnjaka, sanaciji krovišta, uklanjanju crjepova, osiguravanju ruševnih mjesta te drugih zadaća u svrhu spašavanja i zaštite ljudskih života, izvijestili su iz Hrvatske vatrogasne zajednice. Tijekom jutra je obavljena i smjena kako bi se dio vatrogasaca mogao odmoriti. Sve dislocirane snage iz drugih županija bile su raspoređene na području gradova Sisak, Petrinja i Glina te općine Majur kod Hrvatske Kostajnice. Tijekom 2. siječnja, osim svih raspoloživih vatrogasnih snaga Sisačko-moslavačke županije, bilo je angažirano ukupno 488 vatrogasaca sa 122 vatrogasnih vozila iz 17 drugih vatrogasnih zajednica županija te Državna vatrogasna intervencijska postrojba Dubrovnik HVZ-a.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook