Prethodni članak
Sljedeći članak

Muškarac (55) preminuo nakon teške nesreće u kojoj su se sudarili auto i vlak

Protiv vozača osobnog automobila, 25. godišnjaka iz Vinkovaca, zbog izazivanja prometne nesreće će biti podnijeta kaznena prijava

  • PU vukovarsko-srijemska

    PU vukovarsko-srijemska


Jučer, 23. svibnja oko 13,55 sati u Ostrovu u Vukovarsko-srijemskoj županiji u Kolodvorskoj ulici, na prijelazu ceste preko željezničke pruge dogodila se teška prometna nesreća. Osobnim automobilom Hyundai vinkovačkih registarskih oznaka upravljao je 25. godišnjak iz Vinkovaca te se bez zaustavljanja i provjere o mogućem nailasku vlaka nastavio kretati automobilom preko pružnog prijelaza, uslijed čega je zbog stižućeg teretnog vlaka, u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu, došlo do udara automobila u prednji dio vlaka. Od siline udara automobil je odbačen na ne prometnu zelenu površinu, izvijestila PU vukovarsko-srijemska.

PU vukovarsko-srijemska

 

Na mjestu prometne nesreće prijelaz ceste preko željezničke pruge je označen prometnim znakom obveznog zaustavljanja (stop) i prometnim znakom za označavanje prijelaza ceste preko željezničke pruge (andrijinim križem).

Suputnik o osobnom automobilu kojim je upravljao 25. godišnjak je bio 55 - godišnjak iz Vinkovaca. Oba putnika su iz vozila iznijeli djelatnici JVP Vinkovci te su odmah odvezeni u OŽB Vinkovci radi ukazivanja liječničke pomoći. Vozač, 25. godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju u bolnici, a 55. godišnjak je od zadobivenih ozljeda preminuo u 15,47 sati, što je potvrđeno u OŽB Vinkovci.

Na mjestu događaja policija je provela očevid. Protiv vozača osobnog automobila, 25. godišnjaka iz Vinkovaca, zbog izazivanja prometne nesreće će biti podnijeta kaznena prijava.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook