Prethodni članak
Sljedeći članak

Moderna škola 'Linea' u Sesvetama najbolji je izbor za vašeg osnovnoškolca

Privatna osnovna škola ˝Linea˝ smještena je u iznajmljenom prostoru Učilišta Sesvete na adresi Trakošćanska 26

 

Na istočnom dijelu grada, u Sesvetama otvorena je prva privatna osnovna škola ˝Linea˝. Sesvete su tako uz svoje redovne osnovne škole i gimnaziju dobile i privatnu osnovnu školu za koju će, sigurni smo, obzirom na broj stanovnika vladati dovoljno veliko zanimanje da škola bez problema krene s prvim razrednom.

Privatna osnovna škola ˝Linea˝ smještena je u iznajmljenom prostoru Učilišta Sesvete na adresi Trakošćanska 26. - Nakon dugogodišnjeg iskustva u srednjoškolskom i obrazovanju odraslih odlučili smo kako je vrijeme pokrenuti osnovnu školu i najmlađima pružiti kvalitetno obrazovanje. Naša škola slijediti će nacionalni kurikulum, a cilj nam je u radu iskoristit najbolje što nudi tradicionalno obrazovanje te povezati i upotpuniti rad najboljim metodama iz alternativnih pedagogija kao što su na primjer waldorfska ili montessori pedagogija. Cilj nam je učenicima stvoriti okružje bez stresa i pritisaka te će tako sva zadaća i zadaci biti riješeni u školi, gdje ostaju i sve knjige, a djeci i roditeljima će vrijeme nakon škole ostati za druženje i izvanškolske aktivnosti - rekli su osnivači škole.

 

Škola je opremljena modernim didaktičkim pomagalima i materijalima te je prilagođena današnjim potrebama učenika s ciljem pobuđivanja zanimanja i poticanja na rad i kreativnost. - Cilj nam je poticati razvoj svakog učenika te prepoznati njegove potencijale i uz stručno vodstvo naših nastavnika pomoći mu u potpunom razvijanju istih. Posebnost naše škole su razredni odjeli koji broje maksimalno 12 učenika što jamči individualni pristup učenju i radu. Naši nastavnici posvećeni su svom pozivu kako bi učenicima pružili prvorazredno obrazovanje, ali i potaknuli pozitivne promjene u njihovim životima - poručili su iz škole.

Više informacija možete pronaći na : https://os-linea.hr/hr/

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook