Prethodni članak
Sljedeći članak

Mlade nade 'najjačeg zagorskog policajca' osvojile tri zlata

U Zagrebu održano Prvenstvo Hrvatske u powerliftingu i bench pressu


U organizaciji Hrvatskog i Zagrebačkog powerlifting saveza održano je Prvenstvo Hrvatske u powerliftingu i bench pressu. Među 125 natjecatelja iz 26 hrvatskih klubova, našli su se i mladi natjecatelji Srele brutal teama pod vostvom Srećka Martinića-Sreleta. Njih troje kući su se vratili s tri zlatne medalje i jednim oborenim državnim rekordom.

A oborila ga je sedamnaestogodišnja kadetkinja Patricija Slakoper u kategoriji do 63 kg gdje je podignula 55 kg, što je novi državni rekord i naravno zlatna medalja. Osamnaestogodišnji kadet Leo Alagić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji do 93 kg, s podignutom težinom od 122,5 kg. I na kraju 25-godišnji Miljenko Peček u open kategoriji do 74 kg podigao je 115 kg i naravno, osvojio treće zlato za Srele brutal team.


- Jako sam ponosan na svoje natjecatelje, osobito na Patriciju koja je oborila sedam godina stari rekord za pet kilograma. Pred njom je sjajna sportska karijera. U klubu imamo desetak mladih natjecatelja koji će novu priliku za dokazivanje imati 17. i 18. prosinca na natjecanju u Virovitici - riječi su Srećka Martinića Sreleta.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook