Prethodni članak
Sljedeći članak

Miss Hrvatske napala Sanadera

Ako je i od HDZ - ovaca, nisko je, rekla je Katarina Prnjak, bivša Miss Hrvatske i članica Glavnog odbora SDP - a


Nakon što je HDZ - ov potpredsjednik Hrvatskog sabora Ante Sanader SDP - ovu saborskom zastupniku Domagoju Hajdukoviću rekao da radije pripazi na svoje društvo jer ga je pretukao partner, svojemu stranačkom kolegi u obranu je stala Katarina Prnjak, tajnica Kluba vijećnika u Gradskom vijeću Splita, članica GO SDP - a, poznatija kao nekadašnja Miss Hrvatske.

" Ako je i od HDZ - ovaca, nisko je. To se jedino može reći za bijedni komentar prvog županijskog HDZ - ovca Ante Sanadera u Hrvatskom saboru o obiteljskom nasilju kojeg je bio žrtva SDP - ov saborski zastupnik Domagoj Hajduković. Za HDZ - ovce su dobro društvo oni koji na parkiralištu trgovačkog centra slučajno nađu hrpu novca i ljudi koji u županijskim sutanovama za vrijeme epidemije brinu  na "zna se" koji način. Ne tako davno dobro je društvo HDZ - ovcima bio i Ivo Sanader kojeg  više  ne poznaje nitko od sada viskopozicioniranih HDZ - ovaca koji su se s njim često i blisko družili. I nije ih bilo malo ", žestoko je oplela po HDZ - ovcima Miss Prnjak na svojemu Facebook profilu.

Lijepa SDP - ovka dodala je kako na seksualnu orijentaciju se ne može utjecati, "ali na koruptivne aktivnosti - točnije kriminal - se itekako može utjecati".

" Parafrazirat ću vašeg dojučerašnjeg kolegu Ljubu Česića Rojsa : " Treba imati muda i reći : jesam, kriminalac sam. To je, gospodine Sanader, problem za ovo društvo, a ne nečija seksualna orijentacija ", oštra je Katarina.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook