Prethodni članak
Sljedeći članak

Milanović u Donjoj Stubici: 'Hrvatska nikad nije bila u glupljoj poziciji mentalno, kad dobijem izbore počinjem raditi posao iz početka'

Javnu tribinu s građanima održao je predsjednički kandidat Zoran Milanović


Predsjednički kandidat Zoran Milanović održao je jučer u Donjoj Stubici javnu tribinu s građanima. Najavio ga je potpredsjednik Sabora Siniša Hajdaš Dončić, i to kao najboljeg premijera u povijesti Hrvatske.

Milanović je predstavio svoju kandidaturu za hrvatskog predsjednika. – Nakon odmora, vraćam se s istim osjećajem bijesa i nezadovoljstva, gledam kako nam kradu, vrijeđaju, ponižavaju nas i smatraju budalama. HDZ je otac zlostavljač hrvatskog naroda i u Hrvatskoj nikada nije bila otrovnija atmosfera – govorio je Milanović u svom uvodnom obraćanju o razlozima zbog kojih se odlučio kandidirati za predsjednika.

-Bit će to borba za normalnu Hrvatsku, nemam drugu poruku. Kad dobijem izbore, počinjem raditi posao iz početka, Hrvatska nikad nije bila u glupljoj poziciji mentalno – rekao je još Milanović.

Nakon njegovog obraćanja, uključila se publika svojim pitanjima, pa se raspravljalo o aktualnoj politici i problemima koji muče građane.

Milanovićevu su tribinu, osim brojnih građana te potpredsjednika Sabora Siniše Hajdaša Dončića, pratili saborski zastupnik Marko Vešligaj, župan Željko Kolar, zatim domaćini, gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić te predsjednik Gradskog vijeća Donje Stubice Nikola Boromisa, kao i drugi SDP – ovi čelnici zagorskih gradova i općina.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook