Prethodni članak
Sljedeći članak

Milanović: ''Još godinu dana i moj sin će završiti srednju školu. A onda će se upisati u HDZ"

"Ako vam djeca imaju ambiciju imati sve pet, obeshrabrite ih. To nije dobro.''


Nije dugo trebalo čekati na reakciju Predsjednika RH Zorana Milanovića na napise o pismu njegove supruge, u kojem navodno traži korekcije ocjena za sina.

"Da je meni mama to napravila kad sam imao 17 godina, ja bih poludio"

"Vidio sam da je Sanja, moja supruga, napisala mail. Ostavila je brazdu, duboki trag. Naš mlađi sin ima 17 godina, to više nije dijete, on je već odavno sazrio, da je to meni mama napravila kad sam imao 17 godina, ja bih poludio, ali mama je mama. Kriminalna organizacija Handžar media je to pripremila. Što se ne bave toliko ovim svinjarijama koje izvodi Banožić. Ja nisam to pismo pisao, ja sam bio za to da Marko ide u privatnu školu, privatne škole su zadnji izbor. Ovako te na zub uzme banda", rekao je Milanović.

"Ovdje je netko bio optužen, to sam ja ustvari, ne moja žena. Novinarima se šalje mail koji je napisala moja žena, sve drugo je laž. Imaš mail star dva tjedna koji je poslala gđa Musić Milanović, u kojem govori o stvarima koje nemaju veze s ocjenama. Zašto je Sanja imala potrebu istjerivati pravdu na transparentan način... To je njena stvar, ali i moja... Što radi Jutarnji s tim mailom. Normalno, objave ga. Koji drugi dokaz imaš? Osim laži? Što je sa zaštitom interesa maloljetnika? Za mene je to odrasli klipan, ne tražim milost od tog šljama. Moja supruga je na sve usmeno upozoravala par mjeseci. Kad je sve završila, imala je potrebu to sve napisati. Ja ne bih. Ali pozivam sve roditelje da to naprave... Uvijek sam na te koji imaju sve petice gledao čudno. Pa i na svog sina. Zato ga i podbadam redovito. Fućkaš ti sve petice, ima i bitnijih stvari u životu."

Milanović je naveo da je njegovu suprugu nazvala Ana Hanžeković. ''Inače bih je prijavio SOA-i radi uznemiravanja, ovako je blokirana. Rekla je: "Znaš, sprema se neki tekst, pa bi bilo dobro da odgovoriš odmah. Odmah Hanza medija dobiva mail moje supruge, dok oni nisu ni znali da ikakav mail postoji. Ja ga nikad ne bih objavio." – govori Predsjednik.

"Pitat će te zašto imaš pet iz matematike. Jaka stvar, imati sve petice. Zezat će ga u klubu zbog toga. Mislim, bit će štreber najobičniji, ne? To ti je kad si dobar učenik. Smatram da je ovo gubljenje vremena, mislim da je naš mali trebao ići u privatnu školu. Tako se zaštitiš od ološa. Neka ispitaju kako je školu prošao glupi Bane (op. a. ministar Banožić). "Super odlikaša ima jako malo u gimnazijama. Nije baš da svatko ima sve petice. Ja na to gledam posprdno. Uvijek su mi bili sumnjivi takvi tipovi." Upitan zašto je supruga mail slala sa službene adrese, odgovorio je: "Nema drugi. Što im je zaprijetila da će ih zaraziti covidom? Ako ne budete dobri, završit ćete na respiratorima".

"Ako vam djeca imaju ambiciju imati sve pet, obeshrabrite ih. To nije dobro. Poruka roditeljima, ako vas nešto tišti, šaljite mailove, ostavite trag. Ali morate razumjeti i profesore, imaju puno posla... Škola mora redovito održavati nastavu, ne može se događati da nema nastave. To je obveza škole. Škola je gotova, još godinu dana i moj sin će završiti srednju školu. A onda će se upisati u HDZ", rekao je Milanović.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook