Prethodni članak
Sljedeći članak

Metal o kojem “ovisi život”: Uz čašu REVIMED® Fe do savršene krvne slike!


Iscrpljeni ste, blijedi, nedostaje Vam kisika i kod manjih fizičkih napora? Možda imate problem s nedostatkom željeza. Uloga željeza u prijenosu kisika do stanica, gdje se koristi za odvijanje oksidacijskih procesa je najvažnija, jer bez željeza u roku od samo nekoliko minuta dolazi do smrti. Najveće količine željeza organizmu je moguće priskrbiti konzumiranjem dvovalentnog kelatnog željeza kombiniranog s vitaminom C. Liofilizirana BIO matična mliječ sadrži i vitamin C i željezo i dodatno povećava apsorpciju željeza (do 80%).

Za vašu krvnu sliku imamo sjajnu preporuku - REVIMED Fe®

Ovaj spoj najsličniji je prirodnim oblicima željeza u našem organizmu i u kombinaciji s BIO matičnom mliječi, vitaminom C i medom podržava dobru krvnu sliku i jača imunitet cijele obitelji.

Namijenjen je osobama koje imaju manjak željeza kao i svima koji žele popraviti krvnu sliku ili tijekom dužeg razdoblja održavati dobru krvnu sliku i snažan imunitet. Može se konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicama, te nije potrebno raditi pauze tijekom korištenja.

Preporučuje se svim uzrastima, djeci (već od 12 mjeseci starosti), ženama, trudnicama, starijim osobama, rekonvalescentima, sportašima i svima koji su izloženi svakodnevnom stresu.

Zašto preporučujemo redovito korištenje REVIMED Fe®:

• dvovalentno željezo Fe²+
• željezo je nisko dozirano, a biološki vrlo iskoristivo (do 80 %)
• sprječava i suzbija nedostatak željeza i opću slabost organizma
• najbliži je spoj prirodnim oblicima vezanja željeza u organizmu
• željezo u kombinaciji s BIO matičnom mliječi i vitaminom C je idealan spoj
• potpuno prirodni napitak za cijelu obitelj
• bez prekida u konzumiranju
• izvrstan okus šumskog voća
• bez nuspojava i alergijskih reakcija
• pogodan za vegetarijance
• ne sadrži gluten
• dostupan je i REVIMED® Stevia Fe sa stevijom kao sladilom, koji je pogodan i za dijabetičare.

Od željeza ukupno unesenog hranom, ovisno o njegovu obliku i potrebi organizma, može se apsorbirati samo 2 do 10%. Iako neke namirnice (npr. špinat) imaju visok sadržaj željeza, on je slabo iskoristiv, jer istovremeno sadrže i druge tvari koje smanjuju njegovu apsorpciju (npr. fitati). Zbog toga je Svjetska zdravstvena organizacija preporučila dodatan unos željeza u obliku dodataka prehrani, što može znatno poboljšati status željeza, posebno kod rizičnih skupina: žena, trudnica, djece, starijih osoba i sportaša.

REVIMED® proizvodi ne sadrže gluten, pa se preporučuju i osobama koje boluju od celijakije, vegetarijancima i ljudima koji poste, a žele ojačati svoj organizam prirodnim putem. Zbog svoje izrazite čistoće liofilizovana BIO matična mliječ ne sadrži alergene, tako da nema alergijskih reakcija, pa ih mogu koristiti i osobe alergične na druge pčelinje proizvode.

REVIMED® proizvode možete pronaći u svim bolje opskrbljenim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više informacija o REVIMED® proizvodima možete pročitati na njihovoj web stranici www.revimed.hr i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook