Prethodni članak
Sljedeći članak

Međunarodne glazbene radionice klasične glazbe u dvorcu ''Veliki Tabor'' u Desiniću

U sklopu manifestacije "Veronikafest" u Desiniću od 01.09.- 5.09.2022. u dvorcu "Veliki Tabor" u održat će se glazbene radionice klasične glazbe


U sklopu manifestacije "Veronikafest" u Desiniću  od 01.09.- 5.09.2022. u dvorcu "Veliki Tabor" u održat će se glazbene radionice klasične glazbe.

Iste će voditi profesori iz Hrvatske i Slovenije.

Radionicu trube vodit će (prof. Krunoslav Zver), klarineta (prof. Alen Kundih), flaute (prof. Karolina Šantl Zupan), saksofona (prof. Aljoša Mutić), trombona (prof. Mario Šincek), roga (prof. Viktor Kirčenkov) i gitare (prof. Tomislav Vukšić).

Radionice su namijenjene polaznicima osnovnih i srednjih glazbenih škola, te akademija, kao i samoukim glazbenicima. Obzirom da će nastava biti individualna, godine naobrazbe i dob polaznika nisu ograničeni. Ciljevi radionica polaznicima mogu biti usavršavanje svojih glazbenih umijeća, nadoknaditi postojeće znanje iz svojih matičnih ustanova, kao i druženje uz glazbu s kolegama i profesorima.

 U tijeku radionica organizirat će se i rad u skupini instrumentalista koji će ujedno biti i priprema za završni koncert.

Tako će polaznici radionica u predivnom ambijentu dvorca i čarobnom okruženju zagorja aktivno provesti dio godišnjeg odmora.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook