Prethodni članak
Sljedeći članak

Međunarodna virtualna izložba pisanica u Galeriji grada Krapine

Izložba se može pogledati i na mrežnoj stranici i YouTube kanalu POU Krapina


U Galeriji grada Krapine se od 25. ožujka do 16. travnja 2021. radnim danom od utorka do subote od 10-13 sati može razgledati dio izložaka sa virtualne izložbe.

Uz nadolazeći najveći kršćanski blagdan Uskrs, Galerija grada Krapine već tradicionalno je pripremila Međunarodnu izložbu pisanica koja se ove godine zbog epidemiološke situacije, osim u Galeriji, može pogledati i virtualno na mrežnoj stranici i YouTube kanalu Pučkog otvorenog učilišta Krapina od 25. ožujka. Službenog otvorenja nije bilo, a kao i prijašnjih, i ove se godine na izložbu odazvao veliki broj autora iz Krapinsko-zagorske i susjednih županija kao i iz Slovenije i Srbije.

Izlagači su djece vrtićke dobi, osnovnoškolaci, umirovljenici, likovni umjetnici, umjetnici amateri, pojedinci koje se u slobodno vrijeme bave izradom pisanica. Pristupi izradi pisanica su različiti, od tradicionalnih načina do modernih izričaja. Izložba se u Galeriji može pogledati do 16. travnja 2021., radnim danom od utorka do subote od 10 do 13 sati.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook