Prethodni članak
Sljedeći članak

Marko, osumnjičen za ubojstvo Alena: 'Sam je pao na nož'! Policija: 'Dva put je uboden'

Marko tvrdi da ga on nije ubio, već da je Alen B. sam pao na nož


Svađa iz još nerazjašnjenih razloga, podebljana velikom kolićinom popijenoga alohola, najvjerojatniji je motiv ubojstva 54-godišnjega Alena B. čije je beživotno tijelo pronađeno u ranim jutarnjim satima nedjelje u napuštenoj kući u Prozorskoj ulici na zagrebačkoj Knežiji.

Policija je, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, upravo dovršila kriminalističko istraživanje zbog ovoga ubojstva, a za koje sumnjiče Marka K., inače poznanika ubijenoga Alena B. s kojim je te večeri zajedno boravio u kući u Prozorskoj gdje su pili. Uz prijavu za kazneno djelo ubojstva Marko K. je predan pritvorskom nadzorniku zagrebačkoga Županijskoga državnoga odvjetništva.

Kako piše Jutarnji list, Marko K. je potvrdio kako s ubijenim doista jeste u noći na nedjelju boravio u kući u Prozorskoj ulici koju je Alen B. navodno ilegalno koristio kao dom, te da su zajedno pili. U jednome trenutku čak su otišli do obližnjega kioska kako bi se još opskrbili pićem nakon čega su se vratili u kuću te nastavili piti.

No, tvrdi da ga on nije ubio, već da je Alen B. sam pao na nož.

Policija pak sumnja kako je u ranim jutarnjim satima između njih dvojice došlo do svađe koja je rezultirala ubojstvom, a navodno je Marko K. u jednom trenutku rekao da odlazi, a Alen B. mu nije dao. No, u priču Marka K. posumnjali su iz još jednoga razloga. Naime, Alen B. je imao dvije ubodne rane u prsa, a ne jednu, što priču da je sam pao na nož čini prilično neuvjerljivom, piše Jutarnji list.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook