Prethodni članak
Sljedeći članak

Kreće uređenje parkirališta ispred zgrade zlatarskoga suda


Dobra je vijest za Zlatarščane da kreće uređenje parkirališta ispred zgrade suda u Zlataru. Nakon provdenog postupka javne nabave, odabrana je najpovoljnija ponuda i potpisan ugovor s izvođačem radova, poduzećem Opus Dignum iz Zagreba, a vrijednost investicije iznosi 615.736,25 kuna s PDV – om. Podsjetimo, radove će sufinancirati i Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, koje je odobrilo 185 tisuća kuna Gradu Zlataru za ovu namjenu.

- Ovo je važan projekt za naš grad, s obzirom da nam nedostaje uređeno parkiralište u centru Zlatara te želimo riješiti problem nepropisnih parkiranja po središtu – napominje zlatarska gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek, dodajući da će prva faza radova na uređenju parkirališta biti završena do konca rujna, a završni će sloj asfalta biti položen iduće godine.

– Veseli me što započinje niz komunalnih radova u Zlataru. U tijeku je i asfaltiranje šest nerazvrstanih cesta u zlatarskim naseljima, uskoro će na red doći i sanacija klizišta u Vinogradskoj ulici, uređuje se igralište u Belcu i postavit će se igrala i sprave, uskoro kreće nabava za izgradnju nogostupa u Varaždinskoj ulici u Zlataru... U svakom slučaju, bit će ovo radno ljeto i jesen u Zlataru – kaže Jasenka Auguštan – Pentek.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook