Prethodni članak
Sljedeći članak

[KRAPINSKE TOPLICE] Radovi u Zagrebačkoj ulici privedeni kraju

Baš kao i pri svakim radovima, uvijek se događaju nepredvidive okolnosti. Mi smo tako dodali dva potporna zida, što nije bilo u projektu, a sanirali smo i jedan dio odvodnje koji na početku nije bio predviđen – naglasio je načelnik Svažić


U Krapinskim Toplicama završeni su radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice. Prema riječima ravnatelja Županijske uprave za ceste Stjepana Sirovca, završena je i izrada horizontalne signalizacije odmah po smirivanju vremena. Kako je Sirovec objasnio, nekoliko kišnih danas spriječilo je završetak radova na horizontalnoj signalizaciji, no i to je privedeno kraju te je demontirana privremena regulacija prometa. Cjelokupna rekonstrukcija ceste kroz centar Krapinskih Toplica, odnosno nastavak radova u Mihanovićevoj ulici još uvijek nije definirana u potpunosti. Prema informacijama iz ŽUC – a, sredstva za te radove još uvijek nisu osigurana.

- Za navedeni zahvat izrađena je sva potrebna tehnička dokumentacija i ishođena pravomoćna građevinska dozvola, a po osiguranju potrebnih novčanih sredstava pristupit će se i radovima na rekonstrukciji Mihanovićeve ulica u Krapinskim Toplicama – rekao nam je ravnatelj Sirovec. Sa činjenicom da su radovi privedeni kraju, a nedostaje samo postavljanje rasvjete, zadovoljan je i načelnik Krapinskih Toplica Ernest Svažić. Zahvalio je svim stanovnicima na strpljenju tijekom izvođenja radova uz riječi kako su oni izvedeni kvalitetno, unatoč malom kašnjenju. – Baš kao i pri svakim radovima, uvijek se događaju nepredvidive okolnosti. Mi smo tako dodali dva potporna zida, što nije bilo u projektu, a sanirali smo i jedan dio odvodnje koji na početku nije bio predviđen – naglasio je načelnik Svažić. Nada se kako će ŽUC u naredno vrijeme 'povući' asfalt u nastavku Zagrebačke ulice, a prema reciklažnom dvorištu. Što se pak Mihanovićeve ulice tiče, tu se, kaže toplički načelnik, čeka da započnu radovi na Hotelu Toplice te bi se nakon izvršenja istih krenulo na daljnju sanaciju ceste kako se ona ne bi uništila za trajanja radova na hotelskom kompleksu. Valja reći kako je ugovorena vrijednost radova na Zagrebačkoj ulici iznosila 2,89 milijuna kuna, a duljina zahvata je bila 577 metara.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook