Prethodni članak
Sljedeći članak

Koronaparty u centru Zagreba : "Oni se deru kamen, krš i maslina, a ja se osjećam kao idiot"

U Varšavskoj ulici okupilo se nekoliko stotina uglavnom zagrebačke "zlatne mladeži"


Pravi koronaparty održao se sinoć u najužem centru Zagreba. Na terasi jednog od popularnih lokala u Varšavskoj ulici okupilo se nekoliko stotina gostiju koji su se dosta bučno zabavljali. Najglasniji su bili uz hitove Mate Bulića

"Oni se deru kamen, krš i maslina, a ja se osjećam kao idiot. Sve mjere ispadaju farsa i licemjerje. Izlaske i druženja volim i nedostaju mi, no ovaj prizor sa više stotina ljudi zbijenih na jednom mjestu, pjevajući uz glasnu glazbu, zaista je opasan, i nepošten prema ljudima kojima nije dopušteno raditi iz istog razloga. Mislim na glazbenike i održavanje koncerata. O širenju zaraze da ne i govorim..", napisala je jedna ogorčena stanarka centra Zagreba na društvenim mrežama.

Zagorje.com ekskluzivno ima i snimke ovog događaja, ne samo iz zraka, nego i samog društva u tom ugostiteljskom objektu kojemu nećemo objaviti ime.

Prema viđenome, riječ je uglavnom o zagrebačkoj "zlatnoj mladeži" koja fešta uz skupa pića. Tako su i kamere mobitela uhvatile i prolazak policijskog auta pokraj njihovih stolova što su oni popratili uz oduševljenje i vriskali su : "Ajmooo...Idemooo...Tooooo".

Veseli partijaneri polako su se razišli, vjerojatno nakon što je vlasnik lokala upozoren na ovo ludo okupljanje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook