Prethodni članak
Sljedeći članak

Konstituirano Općinsko vijeće Općine Petrovsko, predsjednik je Željko Vučilovski

Dužnost potpredsjednika obnašat će Filip Križnik iz reda predstavničke većine te Dragutin Šanjug iz reda predstavničke manjine


U utorak je održana je prva, konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Petrovsko za mandatno razdoblje 2021. do 2025. godine. Novi saziv Općinskog vijeća čine sljedeći vijećnici/vijećnice: Željko Vučilovski, Darko Puh, Franjo Šanjug, Filip Križnik, Silvija Makar, Miljenko Golec, Monika Poslončec, Rudolf Semenić, Dijana Jurman, Valentina Presečki, Tomo Hršak, Dragutin Šanjug i Franjo Horvat. Za predsjednika Općinskog vijeća Općine Petrovsko izabran je Željko Vučilovski, dok će dužnost potpredsjednika obnašati Filip Križnik iz reda predstavničke većine, te Dragutin Šanjug iz reda predstavničke manjine.

Sukladno Poslovniku izabran je i Odbor za financije i proračun u sastavu Franjo Šanjug, predsjednik, Darko Puh, član i Valentina Presečki, članica. Sve Odluke donijete su jednoglasno. - Zahvaljujem se svima onima koji su nas izabrali i nadam se da ćemo svi skupa djelovati i raditi u interesu onih koji su nas birali. Vama svima čestitam na izboru i želim vam puno uspjeha u radu. Odluke koje će te donositi, biti će ozbiljne, bitne za Općinu Petrovsko. Vjerujem da ćemo zajedno raditi na daljnjem razvoju Općine Petrovsko na dobrobit svih mještana naše općine – rekao je na kraju sjednice načelnik Stjepan Krklec.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook