Prethodni članak
Sljedeći članak

Konjščinski umirovljenici, podnesite zahtjev za isplatu božićnice

Pogledajte koji su uvjeti


Općina Konjščina uputila je javni poziv umirovljenicima da podnesu zahtjev za isplatu jednokratne pomoći, božićnice, povodom nadolazećih blagdana.

Pravo na božićnicu imaju korisnici mirovina koji imaju prebivalište na području Općine Konjščina, ne primaju inozemnu mirovinu i čija zadnja isplaćena mirovina iznosi do 1500 kuna. Božićnica iznosi 200 kuna po umirovljeniku, a isplatiti će se u naravi izdavanjem bona u vrijednosti od 200 kuna u trgovini Kogutex. Umirovljenik ima pravo na ostvarenje jedne božićnice, u slačaju da ostvari pravo na više božićnica, podnositelj zahtjeva odnosno umirovljenik odlučuje o odabiru božićnice.

Zahtjev se podnosi na propisanom obrascu s popratnom dokumentacijom Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Konjščina na adresu Općina Konjščina, Ivice Gluhaka 13. Za ostvarivanje prava, uz zahtjev, podnositelj je dužan priložiti presliku posljednjeg odreska mirovine i presliku osobne iskaznice. Zahtjevi se podnose od 8. do 21. prosinca ove godine, svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook