Prethodni članak
Sljedeći članak

KONAČNO: Doznali smo datum tehničkog pregleda nove ceste kroz Mokrice


Iako su nam svojedobno iz Hrvatskih cesta najavili kako će u veljači ove godine biti proveden tehnički pregled te predan zahtjev za uporabnu dozvolu, kako bi se nova cesta kroz Mokrice mogla pustiti u promet, to se još uvijek nije dogodilo.

Podsjetimo. radovi na izgradnji novog mosta, rotora, raskrižja i nove ceste završili su još prošle godine. Tada je, krajem listopada, u promet puštena stara cesta kroz naselje, no, ne i ova novoizgrađena.

Potkraj prošle godine iz Hrvatskih cesta su nam odgovorili kako se čeka tehnički pregled i ishođenje uporabne dozvole, kako bi nova cesta mogla biti puštena u promet.

Potom su nam sredinom veljače ove godine odgovorili kako će to biti tijekom veljače, ali to se ipak nije dogodilo iz nama nepoznatih razloga.

No, kako smo sada doznali od zagorskog saborskog zastupnika i člana saborskog Odbora za promet Zorana Gregurovića, točan datum tehničkog pregleda konačno je definiran i dogovoren.

Bit će to iduće srijede, 13. ožujka.

Kada će biti izdana uporabna dozvola i kada će nova cesta konačno biti puštena u promet, ovisi, dakako, o rezultatima tehničkog pregleda.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook