Prethodni članak
Sljedeći članak

Kolar: ‘Lucija je jedan od pravih promotora Krapinsko – zagorske županije’

Župan Željko Kolar upriličio je prijem za mladu sopranisticu Luciju Jelušić


Župan Željko Kolar upriličio je danas prijem za mladu sopranisticu Luciju Jelušić. Župan je čestitao Luciji na završetku studija pjevanja u klasi profesorice Zadro, nakon što je 2019. godine magistrirala na Muzičkoj akademiji.

- Lucija je naš partner u promociji Krapinsko – zagorske županije i svojim glasom i stavom, smiješkom, pozitivnim odnosnom prema životu, jedan je od pravih promotora Krapinsko – zagorske županije. Čestitam joj na nizu međunarodnih priznanja koja je dobila, kao i na sada dobivenoj ulozi u operi Carmen. Vjerujem da će tu briljirati, kao što je to do sada radila u svim svojim ulogama – rekao je Kolar te istaknuo da, kada je god bila potreba za angažiranjem Lucije na manifestacijama ona je uvijek bila tu.

– Uz to, Lucija ima niz međunarodnih kontakata gdje još dodatno promovira našu županiju. Hvala, Lucija, na suradnji koju imamo, želim ti veliki uspjeh u tvojoj profesionalnoj karijeri u koji uopće ne sumnjam, veselim se tvojim budućim ulogama u Hrvatskom narodnom kazalištu, u komediji i na filmu ako će to biti slučaj, veselim se gledanju i slušanju tebe na pozornici jer posebno zračiš, ima jedna toplina i dobrota u tebi kojom širiš pozitivnu energiju okolo i želim da tako nastaviš i dalje – pohvalio je župan Kolar mladu sopranisticu.

Lucija je zahvalila na lijepim i toplim riječima. - Što se tiče moje angažiranosti u županiji, drago mi je da sam u mogućnosti ljudima izvan Zagorja pokazati koliko je Zagorje prekrasno, pozvati ih da dođu kod nas i da vide što imamo. Drago mi je da nečim što je moje, a to je pjevanje, mogu širiti ljepotu našeg Zagorja. Hvala na povjerenju koje mi Krapinsko – zagorska županija udjeljuje i nadam se da ću ga i dalje opravdavati – zaključila je Lucija Jelušić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook