Prethodni članak
Sljedeći članak

KOD VRBOVSKOG: Avion Cessna sletio na autocestu Zagreb-Rijeka


foto: Facebook Vatrogasci Vrbovsko

Avion Cessna sletio je na autocestu Zagreb-Rijeka između Vrbovskog i Ravne Gore i to, kako su naveli vatrogasci koji su došli na intervenciju, zbog tehničkog kvara. Ozlijeđenih osoba po prvim informacijama nije bilo. 

 Iz Hrvatskog autokluba o tom su incidentu koji je prošao bez ozlijeđenih, izvijestili kao o prometnoj nesreći između tunela Javorova kosa i čvora Ravna Gora u smjeru Rijeke, zbog čega se vozi jednim prometnim trakom.

Vatrogasci iz Vrbovskog koji su prvi izašli na teren naveli su kako je bilo samo materijalne štete.

U zrakoplovu koji je prisilno sletio bila je učenica srednjih godina te nastavnik T.G., iskusan dugogodišnji pilot, piše 24 sata .

"Otkazao im je motor u zraku no ne zna se zbog čega. To ćemo tek vidjeti. Zrakoplov nije naš, nego smo ga posudili jer je naš bio na popravku. U trenutku kada je otkazao motor, zrakoplov je lebdio nekoliko minuta, a nastavnik je imao malo vremena da odluči hoće li slijetati na livadu ili autoput. Srećom da nije sletio na livade jer je tamo puno kamenja i rupa i pitanje je kako bi se sve završilo. Ovako su sretno prizemljili i srećom nema ozlijeđenih", rekao je pilot Miljenko Bucalović iz prve privatne škole u Lučkom za 24 sata .

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook