Prethodni članak
Sljedeći članak

Kamp Termi Tuhelj oduševljava Slovence, proglasili ga jednim od najboljih


Terme Tuhelj i Terme Olimia mogu se pohvaliti novim vrijednim nagradama koje dodatno potvrđuju kvalitetu njihove ponude. Kamp Vita Terma Tuhelj osvojio je treće mjesto u kategoriji najljepših mobilnih kućica, a Glamping Olimia Adria Village osvojio je treće mjesto u kategoriji najboljih glamping resorta u izboru za Naj kamp Adria 2022. u Hrvatskoj i Sloveniji koji organizira portal Avtokampi.si.

Riječ je o cijenjenom portalu koji okuplja ljubitelje kampiranja i aktivnog odmora. Posjećuje ga godišnje više od 2 milijuna korisnika koji na jednom mjestu dobivaju sve potrebne informacije o ponudi kampova u regiji.

U Hrvatskoj je do početka studenog u kampovima zabilježen gotovo 21 milijun noćenja, što je 11 posto više nego u rekordnoj sezoni 2019. i 22 posto više nego prošle godine. Najbrojniji su njemački turisti s 8,5 milijuna noćenja, a slijede ih gosti iz Slovenije s 2,8 milijuna noćenja.

Slovenski kampovi do kraja rujna zabilježili su rekordnih 2,2 milijuna noćenja, što je 34 posto više u odnosu na prošlu godinu. Od toga se 600.000 noćenja odnosi na domaće goste.

Glamping se sve više traži, a u oazi mira i prirode slovenskih Terma Olimia nalazi se Glamping Olimia Adria Village s 20 suvremeno opremljenih luksuznih šatora, za dvije ili četiri osobe, koji gostima omogućavaju dodir s prirodom i premium odmor s dozom avanturističkog duha.

Vita, prvi kontinentalni kamp s pet zvjezdica u Termama Tuhelj prostire se na 20.000 m2 i sadrži 56 kamp mjesta. U neposrednoj je blizini sadržaja Terma Tuhelj, a svi gosti mogu besplatno koristiti bazene i vodene atrakcije Vodenog planeta. Na raspolaganju su im i wellness sadržaji.

"Svaka nagrada nas iznimno veseli jer je to još jedno priznanje našem trudu kako bismo gostima ponudili samo najbolje. Stvorili smo jedinstvenu destinaciju koja ima sve što gost može poželjeti - od mira i prekrasne prirode, preko premium smještaja, sjajnih dodatnih sadržaja pa sve do bogate ponude za one željne aktivnog odmora. U Termama Tuhelj kontinuirano ulažemo u ponudu i sadržaje te nastojimo uvijek biti inovativni i originalni, a svako priznanje motivira nas da budemo još bolji", poručuju iz Terma Tuhelj.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook