Prethodni članak
Sljedeći članak

KAKVO IZNENAĐENJE: Besplatni koncert Baby Lasagne u našem kraju!


Čitavi naš sjeverozapadni dio Hrvatske će krajem kolovoza ove godine bez sumnje gledati kako zauzeti što bolje pozicije na koncertu Baby Lasagne u Varaždinu na Špancirfestu. 

Naime, kako su danas najavili organizaotori, u utorak, 27. kolovoza, glavna festivalska pozornica na Starom gradu bit će rezervirana za trenutno glavnu zvijezdu i miljenika nacije kojem je najveći i najpopularniji ulični festival u Hrvatskoj ponosno dao status headlinera.


Njegov zarazni „Rim Tim Tagi Dim“ i energični nastup na Eurosongu osvojili su svjetsku publiku, a dio te atmosfere osjetit će svi oni koji će se naći podno bedema Starog grada pete večeri ovogodišnjeg 26. Špancirfesta. Karizmatični Umažanin, koji se već upisao u hrvatsku glazbenu povijest, najavio je za jesen svoj debitantski album “Demons & Mosquitos“ pa će tako svi posjetitelji varaždinskog koncerta među prvima uživo čuti i neke od njegovih novih pjesama.


Ne propustite priliku da uživate u nastupu koji će zasigurno biti jedan od vrhunaca festivala i to potpuno besplatno jer za sve koncerte na glavnoj festivalskoj pozornici pa tako i za onaj Baby Lasagne ulaznica- NEMA!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook