Prethodni članak
Sljedeći članak

Jeste li za ples? Vaš će talent 'izbrusiti' iskusne instruktorice u novom studiju u Zaboku


Ljubitelji plesa u Zaboku i okolici imaju novo mjesto za učenje i razvoj svojih plesnih vještina, koje će sada moći izbrusiti u novom plesnom studiju, kojega su otvorile i vode iskusne instruktorice plesa Tea Tomaševski i Valentina Vuksan.

Ples za sve uzraste i razne stilove

'Dance Studio Tutorial' prima polaznike svih uzrasta i razina vještina te će im sa svojim isntruktorima omogućiti kvalitetno plesno obrazovanje u raznim plesnim stilovima. Nudit će niz tečajeva temeljenih na plesu, uključujući zumbu, hip-hop i druge stilove, koje će voditi Tea i Valentina, uz druge kvalificirane instruktore. Tečajevi su osmišljeni tako da budu dostupni ženama svih razina tjelesne spreme, s ponuđenim izmjenama za one kojima su potrebne. - Naš cilj je potaknuti ljubav prema plesu kod polaznica studija i pomoći im da razviju svoje vještine do najvećeg potencijala – kaže Tea, dodavši kako vjeruju da svaki učenik ima nešto jedinstveno za ponuditi, bez obzira je li početnik ili iskusan plesač, a one će biti tu da im pomognu da to otkriju.

Zabava, ali i ostvarenje zdravstvenih ciljeva

Sve će se to ostvarivati kroz jedinstven i uzbudljiv pristup plesu, u kombinaciji s dobrobitima plesa sa zabavnim i poticajnim okuženjem, koje potiče žene da postignu svoje zdravstvene i fitness ciljeve. - Željeli smo stvoriti prostor u kojem se žene mogu okupiti i uživati u blagodatima plesa, a pritom i izvrsno vježbati. Naši tečajevi osmišljeni su tako da budu zabavni i uključivi, tako da se svaka žena koja prođe kroz naša vrata osjeća dobrodošlo i podržano – kaže Valentina. Uz redovnu nastavu, 'Dance Studio Tutorial' također će ugostiti radionice i druga događanja tijekom cijele godine kako bi prikazali talente svojih polaznika i instruktora. Kako biste saznali više o svim planovima i aktivnostima te se prijavili za satove, pratite ih svakako na društvenim mrežama, a možete ih i kontaktirati na brojeve telefona 0953901937/0989273858.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook