Prethodni članak
Sljedeći članak

Jembrih: „Prvašićima želim da budu hrabri, uporni i marljivi”

Učenicima, polaznicima Područne škole Petrove Gore stigle su i dobre vijesti budući je načelnica najavila početak radova na uređenju dječjeg igrališta


I u Općini Lobor je u ponedjeljak svečano obilježen početak nove školske godine. Tom su prigodom prvašići dočekani u Osnovnoj školi Franje Horvata Kiše u Loboru te u Područnoj školi Petrova Gora.

Dobrodošlicu im je poželjela i načelnica Općine Lobor, Ljubica Jembrih, koja im je tom prigodom podijelila i prigodne poklone ali poželjela i puno uspjeha. - Prvašićima želim da budu hrabri, uporni i marljivi. Svim učenicima, profesorima te cijelom školskom timu puno uspjeha u radu te puno strpljenja i mudrosti u prenošenju znanja na naše najmlađe - rekla je načelnica Jembrih.

Kako je istaknula, Općina Lobor i ove godine sufinancira radne bilježnice i financira dodatni radni materijal. - Želimo roditeljima olakšati i smanjiti financijske izdatke. Zbog toga nastavljamo sa sufinanciranje radnih bilježnica. Također, nastavljamo sa sufinanciranjem smještaja u učeničke domove kao i sufinanciranje prijevoza za srednjoškolce. Na kraju godine darujemo odnosno nagrađujemo izvrsne i odlične učenike na kraju osnovnoškolskog obrazovanja te učenike srednjih škola sa izvrsnim rezultatima na državnoj maturi. - poručila je načelnica Jembrih.

Učenicima, polaznicima Područne škole Petrove Gore stigle su i dobre vijesti budući je načelnica najavila početak radova na uređenju dječjeg igrališta.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook