Prethodni članak
Sljedeći članak

Javna tribina o proračunu Grada Pregrade za 2020. godinu u ponedjeljak u Gradskoj vijećnici

Grad Pregrada i ove godine organizira javnu tribinu o najvažnijem financijskom dokumentu jedinice lokalne samouprave - Proračunu za 2020. godinu, koja će se održati u ponedjeljak, 25. studenoga u Gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati


Grad Pregrada i ove godine organizira javnu tribinu o najvažnijem financijskom dokumentu jedinice lokalne samouprave - Proračunu za 2020. godinu, koja će se održati u ponedjeljak, 25. studenoga u Gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati.

Riječ je o uobičajenoj praksi kojom se nastavlja uključivati građane u proces donošenja odluka i planiranje gradskog proračuna, kao temeljnog financijskog dokumenta. Putem tribine građani i građanke imat će priliku informirati se o predviđenom iznosu proračuna, izvorima sredstava i njihovoj namjeni. Na tribini će sudjelovati gradonačelnik Marko Vešligaj i članovi gradske uprave, koji će pružiti građanima sve potrebne informacije, kao i eventualna obrazloženja pojedinih stavaka proračuna te na ovakav održati postojeću razinu transparentnosti u pripremi i izradi jednog od najvažnijih akata Grada. Pozivaju se građani i građanke da se u što većem broju odazovu javnoj tribini i svojim prijedlozima sudjeluju u izradi proračuna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook