Prethodni članak
Sljedeći članak

Izvučeni dobitnici darivanja *Pet Home Shop Zabok* za hranu brenda Hill's

Mali dućan/veterinarska ljekarna s velikom ponudom za kućne ljubimce nalazi se na samoj žili kucavici grada Zaboka, u ulici Matije Gupca na kućnom broju 98


Portal Zagorje.com i *Pet Home Shop Zabok* organizirali su darivanje naših čitatelja u kojem je *Pet Home Shop* ponovno častio.

Mali dućan/veterinarska ljekarna s velikom ponudom za kućne ljubimce nalazi se na samoj žili kucavici grada Zaboka, u ulici Matije Gupca na kućnom broju 98.

Pet Home Shop Zabok daruje jednu macu i jednog psa s 2 kg hrane brenda Hill's (slika hrane u objavi je simbolična, osvajate hranu koja odgovara rastu i životnoj dobi Vašeg ljubimca). Hill's je super premium hrana koja odgovara biološkim potrebama s obzirom na različite faze života ljubimca. Hill's je precizno uravnotežena prehrana za specifične potrebe zdravih ljubimaca. Vama zvuči primamljivo, a ljubimcu će biti slasno.

Rastu i životnoj dobi svoje mačke dolaskom u *Pet Home Shop Zabok* dva kilograma hrane dobiva Jasna Gredičak, a također dva kilograma hrane primjerene svom ljubimcu psu dobiva Snježana Lovrenčić.

Pobjednice molimo da nam u inbox portala Zagorje.com napišu svoju adresu i broj telefona, a
*Pet Home Shop Zabok* bi volio bi da pobjednik s ljubimcem dođe u trgovinu kako bi se fotografirao s osvojenom nagradom.

Pozivaju i u virtualnu šetnju dućanom, kako bi poželjeli što prije doći do nas https://tourmkr.com/F1QfoipMqO/12407852p&355.66h&85.51t te na svoj web shop: https://pethomeshop.hr/

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook