Prethodni članak
Sljedeći članak

IZVUČENA TOMBOLA GRADA OROSLAVJA: Nova Kia otišla u Andraševec!

Osim automobila, izvučeno je još sedamdesetak nagrada


Večeras je održano izvlačenje tombole, koju je grad Oroslavje organizirao u sklopu manifestacije 'Ljetna pozornica grada Oroslavja', odnosno proslave Dana grada.

Izvučeno je 70 raznih nagrada, kao i ona glavna – automobil Kia Rio, koju je kući odvezla ponosna nova vlasnica Ivana Ladišić iz Andraševca, kojoj je nagradu uručio gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić.

Ivana nam je potom uzbuđeno otkrila kako će automobil zapravo biti majčin. – I mama i ja smo kupile po četiri tombole. Uzbuđeno sam cijelu večer pratila izvlačenje, vjerovala sam da će auto biti moj. Stalno sam nekako bila za broj blizu, na kraju je glavna nagrada ispala naša! – rekla je Ivana, koja je izvlačenje pratila i nagradu preuzela umjesto mame Zorice Curman, također iz Andraševca. – Mama se nedavno počastila automobilom za šezdeseti rođendan, no taj nije bio novi, stoga će, vjerujem, toga prodati, a novog zadržati. Proslavit ćemo svakako, a počastit ćemo i gospođu koja je izvukla naš broj – rekla je još Ivana sretno te pohvalila ovu novu manifestaciju i sadržaje povodom Dana grada, dodavši kako vjeruje da će i iduće godine biti tako dobar program.

Izvlačenje tombole koja je, osim glavne nagrade, sadržavala sedamdesetak drugih nagrada, od poklon paketa, poklon bonova, večera, novčanih nagrada i slično, iščekivao je prepun oroslavski trg posjetitelja, što i ne čudi, obzirom da je prodano preko 10 tisuća listića tombole.

Izvlačenje je pratila komisija, a listiće su izvlačili sami posjetitelji. Naime, osim nagrada tombole, gradonačelnik Viktor Šimunić uručio je i 30.000 kuna ekipi Mjesnog odbora Gornje Oroslavje, koja je odnijela pobjedu u nogometnom turniru mjesnih odbora.

Članovi pobjedničke ekipe s pozornice su ispucavali loptu u publiku, a onaj tko bi uhvatio loptu bio je na redu za izvlačenje.

Osim prve nagrade, automobila, izvučena je druga nagrada, odnosno novčana nagrada od 30.000 kuna te treća nagrada, 20.000 kuna.

Bilo i onih sretnika koji su bili izvučeni za čak nekoliko nagrada, a završetak izvlačenja popraćen je velikim vatrometom, nakon čega je nastupio Kvartet Gubec.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook