Prethodni članak
Sljedeći članak

Izvučen dobitnik darivanja GA-MA interijera i portala Zagorje.com, pogledajte tko je dobio krasan set

u GA-MA interijerima upravo je u tijeku jesenska akcija sa sniženjima od 20 do 60 %!


U darivanju koje su za naše čitatelje pripremili GA-MA interijeri i portal Zagorje.com, GA-MA interijeri - Salon pločica, kupaonske i sanitarne opreme s poslovnicama u Krapini, Doliće 130 i Zaboku na Zivtovom trgu 10 pripremila je pri set darivanja. U njemu su Čaša keramička crna, dozator za tekući sapun keramički crni i držač sapuna keramički crni. Kako bi konkurirali u ovom darivanju bilo je potrebno da u komentar napišete ime osobe koja bi ga također željela, podijelite objavu javno na svom Facebook profilu i lajkajte Facebook stranicu GA-MA Interijeri.

Inače, tvrtka Ga-Ma interijeri d.o.o. obiteljska je tvrtka specijalizirana u prodaji keramičkih i porculanskih pločica, kupaonske i sanitarne opreme. Iza njih je višegodišnje iskustvo kako u prodaji materijala tako i njihovoj ugradnji. Njihov asortiman robe objedinjuje sve što vam je potrebno za kvalitetno uređenje vaših objekata poput privatnih prostora, hotela, apartmana, poslovnih prostora i dr., a upravo je u tijeku jesenska akcija sa sniženjima od 20 do 60 %!

Sve dodatne informacije možete dobiti na 049 490 651, [email protected] ili možete razgledati web stranicu gamainterijeri.com.


Set u kojem su čaša keramička crna, dozator za tekući sapun keramički crni i držač sapuna keramički crni dobila je Ita Brezak Ban. Čestitamo!

Molimo dobitnicu da nam u inbox napiše točnu adresu i broj telefona radi kontakta oko podizanja nagrade.
Pratite nas i dalje jer GA-MA interijeri najavljuje još darivanja!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook