Prethodni članak
Sljedeći članak

Izvanredni prijevremeni javni natječaj za upis djece u DV Sveti Križ Začretje

Natječaj za upis djece otvoren je do 15. veljače 2021. Prijave s ispunjenim Zahtjevom predaju se osobno u Dječji vrtić Sveti Križ Začretje na adresi Trg Julija Lambergera 7, Sveti Križ Začretje pri čemu roditelj u vrtiću preuzima šifru koja označava predani Zahtjev za upis


Dječji vrtić Sveti Križ Začretje objavljuje prijevremeni javni natječaj za upis djece rane i predškolske dobi radi ostvarivanja redovitog programa u odgojno– obrazovnoj 2020./2021. godini u cjeloviti desetsatni odgojno – obrazovni program. U Vrtić se mogu upisati djeca od navršenih godinu dana do polaska u osnovnu školu.
Budući da je osnovan novi pravni subjekt – ustanova Dječji vrtić Sveti Križ Začretje u kojem su osigurani svi uvjeti da se uz postojeće dvije skupine popune još dodatne dvije (2) mješovite vrtićke odgojno - obrazovne skupine i jedna (1) jaslična skupine potrebno je uz upis djece s liste čekanja provesti i naknadne izvanredne upise.
Natječaj za upis djece otvoren je do 15. veljače 2021. Prijave s ispunjenim Zahtjevom predaju se osobno u Dječji vrtić Sveti Križ Začretje na adresi Trg Julija Lambergera 7, Sveti Križ Začretje pri čemu roditelj u vrtiću preuzima šifru koja označava predani Zahtjev za upis. Upis djeteta planira se početkom ožujka 2021. Detalji vezani uz način prijave te sva potrebna dokumentacija nalazi se na službenim internetskim stranicama Općine Sveti Križ Začretje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook