Prethodni članak
Sljedeći članak

Izvan svake pameti! Prenosio uživo kako puškom puca po prometnom znaku


Pomalo bizaran događaj zabilježen je u zagrebačkoj Dubravi. Naime, 25-godišnji mladić došao je na suludu ideju, koju je realizirao. Nabavio je pušku a potom se rafalima ''iživio'' na prometnom znaku. No, to nije sve. Sve je to uživo prenosio na društvenim mrežama.

Evo što kaže zagrebačka policija u priopćenju:

''Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“ te „Oštećenje tuđe stvari“.

Sumnja se da je osumnjičeni, na nezakonitom tržištu nabavio automatsku pušku marke crvena zastava s pripadajućim okvirom i streljivom te je 1. veljače 2023. godine u večernjim satima, objavio video odnosno prijenos u živo na društvenoj mreži na kojem videu je prikazao kako iz navedene puške ispaljuje više hitaca u prometni znak za usmjeravanje prometa koji se nalazi na području Dubrave. Tom prilikom je oštetio navedeni znak na način da je nastalo više rupa od streljiva. Potom je pušku iz koje je prethodno pucao odbacio u dvorište obližnje kuće.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.''

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook