Prethodni članak
Sljedeći članak

IZNENADNI OBRAT : Dječak iz Krapinskih Toplica stavio masku i ušao u školu

Otac je pri ulasku u školu prvo odbio nositi masku, ali je popustio


Završila je drama u Krapinskim Toplicama : Dječak koji je danima odbijao nositi masku, danas je oko podneva s maskom na licu ušao u školu na popodnevnu nastavu. Dječak (14) je u školu došao u pratnji oca Kristijana Gaćine i obiteljske odvjetnice iz ureda Milka Križanovića.

"U slučaju potrebe još će ići na pregled kod školske liječnice i ondje će se utvrditi hoće li nositi masku ili ne. U svakom slučaju ono što je ključno je zaštita prava obrazovanja djeteta za što smo iznašli rješenje. Nikola je krenuo u školu. Sad smo zadovoljni” ,izjavila je odvjetnica, a prenose 24 sata.

Na pitanje je li rješenje trajno, odvjetnica je kazala kako će vidjeti kako će se stvari odvijati te da pravne detalje ne može iznositi zbog malodobnosti djeteta.

Otac dječaka također je bio u školi. Isprva je odbio nositi masku, ali mu je odvjetnica savjetovala da ne radi probleme pa je "popustio" i stavio masku.

"Nismo još gotovi", kratko je prokomentirao Gaćina koji je predvodio prosvjed protiv nošenja maski u OŠ u Krapinskim Toplicama.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook