Prethodni članak
Sljedeći članak

Izgradnja mrtvačnice kapitalni je projekt u Zagoskim Selima, u fazi je izdavanja građevinske dozvole

Projekt izgradnje dječjeg igrališta u Poljani Sutlanskoj planira se realizirati u prvoj polovici 2021. godine, a trenutno je u fazi priprema postupka javne nabave


U Općini Zagorska Sela brojni su planovi za ovu godinu. Kako doznajemo od načelnice Ksenije Krivec Jurak, najznačajniji projekti koji se planiraju u 2021. godini su izgradnja mrtvačnice u Zagorskim Selima u iznosu od 600.000,00 kuna, sanacija klizišta uz nerazvrstane ceste iz programa Hrvatskih voda u iznosu od 550.000,00 kuna (klizišta kod vatrogasnog doma u Poljani Sutlanskoj i Zagorska Sela – Žnidarec), uređenje poučne staze u Bojačnom u iznosu od 600.000,00 kuna (mjera 8.5.2. Programa ruralnog razvoja), energetska obnova zgrade kulturnog centra u Zagorskim Selima u iznosu od 500.000,00 kuna te pojačano održavanje (asfaltiranje) nerazvrstanih cesta u Brezakovcu u iznosu od 250.000,00 kuna.

Kapitalni projekt

- Projekt izgradnje dječjeg igrališta u Poljani Sutlanskoj planira se realizirati u prvoj polovici 2021. godine, a trenutno je u fazi priprema postupka javne nabave. Vrijednost projekta je 290.000,00 kuna, a financira se iz Programa ruralnog razvoja. Vezano uz sanaciju klizišta u Poljani Sutlanskoj i Zagorskim Selima, planiramo ih sufinancirati iz programa Hrvatskih voda za sanaciju klizišta uz nerazvrstane ceste. Projekt izgradnje nove mrtvačnice je trenutno u fazi izdavanja građevinske dozvole, a smatramo ga kapitalnim projektom za naše mještane – kaže načelnica Krivec Jurak.

Godinu započinje s nadom

- Godinu započinjemo s nadom da ćemo uspjeti realizirati planirano i da će epidemija COVIDA-19 posustati kako bi mogli ostvariti planirane prihode. Želja nam je svakako da uspijemo ostvariti sufinanciranje iz natječaja i javnih poziva kao bi mogli povećati izvorna proračunska sredstva i završiti planirane projekte – zaključuje načelnica Općine Zagorska Sela.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Zbog prometne nesreće na državnoj cesti Rijeka-Draga (DC404) od čvora Vežica prema čvoru Draga vozi se usporeno. Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program