Prethodni članak
Sljedeći članak

Izbori u sklopu projekta 'Uzmi pare i napravi nešto za mlade'

Može se glasati za projekt Belečka božićna bajka i za projekt Multimedijalni centar


U sklopu projekta “Uzmi pare i napravi nešto za mlade realizirat će se jedna ideja koju su predložili i izabrali mladi s područja Zlatara, a u vrijednosti do 20.000,00 kuna. Uskoro će se održati će se izbori na kojima će se izabrati najbolji projekt. Predstavljene su dvije ideje o kojima će se moći glasati.

To su Belečka božićna bajka, koju provode Belečke mažoretkinje, a obuhvaća aktivnosti kojima se centar Belca ukrašava za nadolazeće blagdane, izradu i postavljanje adventskog vijenca te Multimedijalni centar, koju provodi KUD Belec - uređenje prostora koji će moći koristiti sve grupe, pojedinci, udruge i sl….

Glasati mogu samo osobe od 14-30 godina s područja Zlatara (uz dokument s fotografijom – osobna iskaznica, putovnica ili drugi dokument s fotografijom). Izbori će se održati 10.12.2021. na dvije lokacije: Srednja škola Zlatar, Ulica Braće Radić 10 (glasati će moći samo učenici iz škole) od 12-14 sati te ulaz/predvorje u zgradu Grada, Park hrvatske mladeži 2 (glasati će moći svi) od 16-19 sati. Svi birači/ce moraju ostaviti svoje ime i prezime, datum rođenja te e-mail u svrhu uvrštavanja na birački popis koji se vodi u papirnatom i digitalnom obliku. Svatko ima pravo glasati samo jednom.

Opis projekta Belečka božićna bajka: Plakat_Belecka bozicna bajka
Opis projekta Multimedijalni centar: Plakat_Multimedijalni centar

Plakat za izbore: Plakat_izbori

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook