Prethodni članak
Sljedeći članak

Izabrano novo vodstvo Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zabok: Za predsjednika izabran Želimir Lež


Godina 2020. može se slobodno nazvati kriznom i u njoj smo se svi podsjetili koliko je važno imati dobro organizirano Dobrovoljno vatrogasno društvo. DVD Zabok istaknulo se kako u zadaćama vezanim uz suzbijanje pandemije, tako i u sanacijama od potresa u Krapinsko-zagorskoj županiji. I svih su proteklih godina bili aktivni i brzi u reakcijama, obnovili su prostore DVD-a i krovište zahvaljujući Gradu Zaboku i sponzorima ali i samim vatrogascima koji su poklonili dio svog slobodnog vremena za te akcije.

 

U srijedu, 28. travnja, održana je 97. izborna–izvještajna Skupština DVD-a Zabok na kojoj je izabrano novo vodstvo za mandatno razdoblje od 2021. – 2026. godine. Za predsjednika je izabran Želimir Lež, za zamjenika Tihomir Tršinski, za zapovjednika Željko Tršinski, za zamjenika zapovjednika Ivan Črnjević, a za tajnika Darko Fiket.

Upravni odbor čine Josip Tuđa, Štef Štokan, Petar Vrančić, Goran Jug, Doroteja Lež, Ratko Voslar, Miroslav Voslar I Tomislav Jerneić.

Zapovjedništvo čine Matija Blažinić, Karlo Jandrok, Jadranko Merkaš, Goran Ričko i Robert Tršinski, a nadzorni odbor Stjepan Perešin – predsjednik, Domagoj Benjak i Andrej Ivankov.

Novo vodstvo je zahvalilo dosadašnjem predsjedniku i zapovjedniku na predanom radu, a novom vodstvu želi se puno sreće u radu, a cijelom DVD-u nastavak uspješnog djelovanja i očuvanje tradicije, čiji prvi zapis o radu datira još iz godine 1924 godine.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook