Prethodni članak
Sljedeći članak

Vatrogascima kod Klanjca ukrao kombi pa sletio s njime u jarak, ostavio ga i otišao


Fotografija je ilustrativnog karaktera i nije ni u kakvoj vezi s navedenim događajem. (Foto:Pixsell)

Zagorska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je sinoć, u srijedu, između 22 sata i ponoći, u Lučelnici Tomaševečkoj kod Klanjca ukrao kombi u vlasništvu Dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Naime, kako neslužbeno doznajemo, kombi je bio nezaključan, a ključevi su se nalazili u njemu, a u dvorištu iz kojeg je ukrao kombi, lopov je ostavio svoj bicikl s kojim je došao u dvorište.

No, na kraju, kombi nije uspio ukrasti. Doduše, odvezao ga je iz Lučelnice, stigao s njim do Radakova, no tamo je sletio s ceste, upao u jarak i udario u betonski most. Kombi je ostavio u jarku i dao se u bijeg, tako da policija sada traga za nepoznatim počiniteljem.

Kako su nam potvrdili iz PU krapinsko - zagorske, policija ovo djelo ne smatra krađom, već 'Neovlaštenom uporabom tuđe pokretne imovine', budući da nije poznato je li bila riječ o pokušaju krađe ili posudbe bez odobrenja, odnosno, ovlaštenja. 

Naime, zbog činjenice da je ostavio bicikl u dvorištu iz kojeg je uzeo kombi, nije isključena mogućnost da ga je namjeravao vratiti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook